Varmepumper

Vi har valgt å spesialisere oss på energisystemer, og har derfor opparbeidet oss spesielt høy kompetanse på dette feltet. Vi er sertifisert i Varmepumpeforeningen og kvalitetssikret som energispesialist av Oljefri. Dette viser at vi er en solid aktør på oppvarmingsløsninger, og at du som kunde kan stole på at vi er pålitelige og profesjonelle i utførelsen av våre oppdrag.

Vi er serviceapparatet til Bosch og IVT i hele Hordaland.

Leverandør av energisystemer og varmepumpeløsninger

Vi er totalleverandør av energisystemer og varmepumpeløsninger. Det innebærer at vi står for beregninger, organiserer boring av energibrønner og leverer og monterer ulike typer varmepumper. Vi leverer også større energisystemer til store forretnings- og kontorbygg, hoteller og andre større anlegg.

Hvorfor skal du få installert varmepumpe?

Det er mange grunner til å velge varmepumpe som oppvarmingsløsning. Varmepumpe er først og fremst en svært miljøvennlig løsning sammenlignet med andre oppvarmingsløsninger. For mange vil det også veie tungt at varmepumpen reduserer strømkostnadene betraktelig. Dermed vil den, til tross for at investeringskostnaden kan være høy, være kostnadsbesparende på sikt.

Fra 2020 vil det bli forbudt med oljefyr, og varmepumpen vil da være en god erstatning. Vi er gjerne behjelpelige med valg av passende varmepumpeløsning. Skal du skifte ut oljefyr eller få montert varmepumpe, er det mulig å søke om økonomisk støtte fra Enova.

Deltakende i forskningsprosjekter

Som spesialist på energisystemer, jobber vi kontinuerlig med å utvikle vår kunnskap og kompetanse. Vi engasjerer oss i forskningsprosjekter, og er for tiden delaktig i et prosjekt om bergvarme ledet av Christian Michelsen Research.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om energisystemer og varmepumpeløsninger. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Vår leverandør

www.ivt-naturvarme.no
www.bosch-climate.no

Bergens eneste IVT varmepumpe senter.
Her kan du se og høre på varmepumper i drift.

Fantoftneset 1
Tlf. 55 31 18 00