Rørleggertjenester

Vi har utført rørleggerarbeid for privatpersoner og virksomheter i Hordaland i over 40 år, og tar på oss alle typer oppdrag innenfor vårt fagfelt. Vår lange erfaring har gjort oss til en sterk aktør i bransjen. Du kan stole på vår yrkesstolthet, og at vi alltid leverer arbeid som holder høy faglig kvalitet.

Vi vektlegger god kommunikasjon under hele prosessen. Det viktigste for oss er at du er fornøyd med det endelige resultatet.

Vi utfører alle typer rørleggerarbeid

Vi tilbyr alt av rørleggertjenester, og tar alt fra mindre enkeltjobber til større, mer langvarige prosjekter. Dette omfatter alle oppgaver en rørlegger typisk kan utføre, som rehabilitering av bad, innlegg av vann til bolig og alt innen rørarbeider og VVS. Vi har egen høytrykks- og kamerabil til inspeksjon og spyling av tette rør.  

I tillegg til å levere tjenester, er vi forhandler av sanitærartikler som holder høy standard. Vi leverer og monterer i tråd med det som er avtalt.

Vi har spesialisert oss på energisystemer i både liten og stor skala. Les mer om varmepumper her.

Sertifisert takstmann

Som sertifisert takstmann utfører vi takseringer ved skader eller eierskifter. Vi kan bistå ved blant annet uenighet om verdi og tilstand på anlegg, og takserer for både privatpersoner og forsikringsselskaper.

Har du et rørleggeroppdrag du ønsker å diskutere med oss. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.